Ik was kwaad

door Anton Theunissen | feb 21, 2021

Nou ontplof ik toch. Ze nemen nu een week de tijd om uitspraak te doen over de avondklok!? Dan is het al bijna 9 maart!

Geplaatst door Anton Theunissen op Vrijdag 19 februari 2021

Een van mijn comments (ik was razend):

Ik geloof eigenlijk in niemand die ik niet persoonlijk ken. Dat VW eindelijk eens iets kreeg toegewezen was hoopvol. Maar dat intelligente en erudiete mensen in staat zijn tot zulk onbeschaamd, arrogant en crimineel kakgedrag, en dat ze daar dan gewoon mee wegkomen… Ongelooflijk. Die houden zich dan bezig met ‘het recht’. Ja, ze kennen de procesgangprotocollen en manipuleren die naar wens maar met rechtvaardigheid heeft het helemaal niets te maken.

Deze gang van zaken leek mij iets voor Afrikaanse landen of voor .dictaturen. Wat een smerig wijf, die rechter en wat een achterbakse strategie. Ze heeft die poppenkast laten plaatsvinden terwijl ze toch al wist dat ze een week ging uitstellen. Had ze dat van tevoren gezegd dan had het gesprek er heel anders uitgezien. Ze houdt procesinformatie achter om het recht naar haar hand te zetten.

Ze lijkt me niet bijdehand genoeg om dat opzetje zelf zo te bedenken. Ik heb het idee dat de minister van justitie dat zo heeft gearrangeerd om tijd te kopen zodat ze ongehinderd demissionair kunnen doordenderen in hun despotische psychose. Dat is een kwestie van een telefoontje tussen gelijkgestemde collega’s.

Grapperhaus is uitzonderlijk slim, echt een geestige vent en zeker gehaaid maar dat hij zich laat inzetten als doortrapte en manipulatieve machtsmisbruiker, dat was nieuw voor mij. Voor zulke ’top’advocaten is kennelijk echt alles geoorloofd. Die hebben thuis een vriezer waar ze hun geweten in kunnen bewaren. Het is pech als je zo iemand tegenover je vindt.

En de Tweede Kamer laat het allemaal gebeuren.

En de journalisten kijken ernaar.

En de pleuris breekt maar niet uit…

Dat virus moet weg want dit gaat tot echt geweld leiden. Hopelijk leren mensen hoe zich te beschermen en kunnen de eerstelijnsbehandelingen in gang komen, anders vrees ik dat er ongelukken gebeuren.

Alleen watjes kunnen nog iets met ‘Liefde & Geduld’ na in alle standen in hun kont te zijn genaaid.

Toegift

Ik stuitte op het NOS-verslag van de zitting. Ik heb de livestream gevolgd maar kan mij niet goed herinneren wie het geel gemarkeerde gedeelte inbracht. Het zal toch niet van de media komen die ons objectief en ‘van alle kanten’ informatie zegt te geven?

Zo brengen ze in China en Noord-Korea ook het nieuws. Steeds erbij vermelden wat volgens de Staat het deugstandpunt is.

Share This